Skip to main content

TRAININGEN

Strategisch Omgevingsmanagement

Inhouse training

Tijdens deze inhouse training worden de basisbeginselen van mutual gains en strategisch omgevingsmanagement met bijbehorende methodiek uiteengezet. Er worden tools en handvatten aangereikt om meer zicht en grip te krijgen op het vaak complexe speelveld van omgevingspartijen. Daarnaast wordt gewerkt aan het versterken van dialoogvaardigheden om effectiever te werken in een omgeving met veel stakeholders en uiteenlopende belangen. De training is een combinatie van theorie en simulatie, waarbij eigen praktijk het uitgangspunt is. De deelnemers kunnen dan ook direct ervaren hoe de werkwijze kan helpen in de dagelijkse praktijk.

Meer weten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Ik kom graag in contact

Canvas Omgevingsmanagement

Open inschrijving

Een goede voorbereiding is bij strategisch omgevingsmanagement cruciaal. Een praktisch hulpmiddel om deze voorbereiding vorm te geven is het Canvas Omgevingsmanagement. Door samen met teamleden, specialisten en andere collega’s het Canvas in te vullen, bouw je aan een gezamenlijk beeld van de opgave en de omgeving en ontwerp je een strategie op hoofdlijnen. En belangrijker: je werkt aan een gedegen voorbereiding die nodig is om het omgevingsproces met vertrouwen in te gaan.

Deze dag leer je het Canvas Omgevingsmanagement toepassen in een omgeving met veel stakeholders en uiteenlopende belangen. Ook ervaar je hoe een gezamenlijke analyse werkt en hoe je door het instrument heen beweegt.

Praktische informatie

Investering: € 750 (Dit bedrag is exclusief btw, en inclusief het cursusmateriaal, het boek Canvas Omgevingsmanagement, lunch en materialen)
Datum en locatie: worden bekend bij voldoende inschrijvingen

Deelnemers: maximaal 14

Interesse? Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten!

Ik meld me graag aan