Skip to main content

JOHANNEKE DE LINT

Verbinder met hands-on mentaliteit

 

Werken aan gezamenlijkheid levert winst op. Voor alle partijen. Daar zet ik mij met veel overtuiging voor in. Ik ben op mijn plek in organisaties waar complexe maatschappelijke opgaven vragen om eenvoud en verbinding. De energiesector heeft mijn bijzondere interesse. Waarom? Het is een sector waar de komende jaren grote verschuivingen plaatsvinden met een grote maatschappelijke impact. Daar maak ik graag het verschil. Indien de opdracht daarom vraagt, werk ik samen met ervaren collega’s uit mijn netwerk die net als ik hart hebben voor samenwerkingsvraagstukken en strategisch omgevingsmanagement.

Ik ben op mijn plek in organisaties waar complexe maatschappelijke opgaven vragen om eenvoud en verbinding.

Johanneke de Lint Consultancy

Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid en een hands-on mentaliteit. De realiteit van de dag is het vertrekpunt. Ik sta niet langs de zijlijn, maar stroop mijn mouwen op om samen met de opdrachtgever aan de slag te gaan. Moeilijke gesprekken ga ik niet uit de weg. Juist niet. Want het gesprek is een kans om elkaar beter te begrijpen. Luisteren en oprechte aandacht vormen zo de basis voor toekomstbestendige oplossingen. Oplossingen die tegemoetkomen aan de verschillende belangen.

CV in het kort

2017: Auteur boek Canvas Omgevingsmanagement
2016- heden: Eigenaar De Lint Consultancy
2009 – 2016: Adviseur en manager bij Twynstra Gudde
2005- 2009: Adviseur bij Good Company
2003 – 2005: Milieujuriste bij InfoMil

Zoek je advies en begeleiding bij het inrichten van het omgevingsproces of wil je gewoon even sparren?

Laten we een kop koffie drinken